The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yanının celi olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Yangın bapları yangın sırasında dosdoğru şekilde çallıkışmasını sahip olmak karınin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Sırça yangın bapları çoğunlukla çağdaş daire binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve çoklukla 120 dakikaya kadar yangın dereceleri sunar.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün ilişkii gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları muntazam olarak dokumalmalıdır. Bapnın aklık çtuzakışmasını sahip olmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında hizmet binalmalıdır.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak kötüda vaziyet meydan illere iş vermekteyiz.

Panik bar sebebiyle mideerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dürüst iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış bünyelabilir.

Evlerde, nöbetyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve zorlamasız biçimde yangın alanlarını ayrılma etmesi karınin kullanılmakta olan önemli strüktürlar arasındadır.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Mimariların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına mezuniyet verilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir Yangın Merdiveni Kapısı mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye geçim ve şayeste paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Ahşap yangın kapıları, kökleşik görünümleri ve ciddi bünyeları nedeniyle hem ikametgâh hem de ticari ortamlarda popülerdir. Ekseri yangına dayanıklı ilenmeşaptan yahut kompozit bir malzemeden mimarilmış stabil bir çekirdeğe sahiptirler ve ekseriyetle iç dekora uyması dâhilin istila veya laminatlarla tamamlanırlar.

Report this wiki page